NOK

Oldmoney graf
Vet du hvor mye 15 kroner i 1969 tilsvarer i dag?
Med Oldmoney.no kan du beregne det nå. Tast inn beløpet du vil omregne og velg hvilke år du vil regne imellom. Dette er det verdt i dag!

Om Oldmoney

På Oldmoney.no beregner man hva penger fra den gang da er verdt i nåtidskroner. Var det en god investering? Inflasjon og prisutvikling uthuler pengenes verdi, men Oldmoney.no beregner hva gamle penger er verdt i dag. Skriv inn beløp og årstall og se umiddelbart hva den summen av penger er verdt i nåtidskroner. Alle tall er basert på offisielle kilder (les mer).

Vi håper at du får svar på dine spørsmål, samt glede av Oldmoney-beregneren. God fornøyelse!

Hvem står bak?

Brødrene William og Oskar Herrik Nielsen fra København. Ideen til Oldmoney.dk oppsto en sommer på havnen i Oslo, hvor vi kom i snakk om hva et par ski kan ha kostet i gamle dager? Vi fant svaret gjennom vår egen kalkulator - Oldmoney.

Presse og kreditering


Bruk av data og beregninger fra Oldmoney.no må kun skje ved tydelig kildeangivelse (oldmoney.no) og link (http://oldmoney.no)

Annonsering

Ønsker du å annonsere Oldmoney.no, er du velkommen til å kontakte oss. Vi gir så et forslag på hvordan vi kan løse dine behov. Skriv til oss på annonser@oldmoney.no.